اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند

کاهش 20 درصدی مصرف لبنیات به دلیل گرانی

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: با افزایش مجدد قیمت محصولات لبنی طی هفته‌های اخیر برآورد‌ها حاکی از آن است که مصرف ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 04
کد خبر: ۶۹۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: با افزایش مجدد قیمت محصولات لبنی طی هفته‌های اخیر برآورد‌ها حاکی از آن است که مصرف ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

علی احسان ظفری مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی، از استمرار قاچاق شیرخشک خبر داد و گفت: گرچه با دستور رئیس قوه قضاییه و تلاش بیشتر در مرزها، میزان قاچاق نسبت به یکماه قبل کاهش یافته، اما همچنان ادامه دارد.

وی افزود: از ابتدای سال، ۲ مرحله صادرات شیرخشک انجام شد و مابقی به صورت قانون از مرز‌های کشور قاچاق کرد، این در حالی است که صادرات شیرخشک مخالفان زیادی داشت و برخی افراد صحبت از رانت می‌کردند که هم اکنون با قاچاق شیرخشک این موضوع‌ها مطرح نیست.

ظفری از مازاد شیرخشک در کشور خبر داد و گفت: در حال حاضر بخش لمده شیرخام به سمت تولید شیرخشک‌می رود که علت اصلی افزایش تولید شیرخشک بیش از ظرفیت ناشی از گرانی مجدد قیمت محصولات لبنی و کاهش مصرف است که این موضوع به هیچ عنوان منطقی نیست و همواره تعادل بین تولید شیرخشک و محصولات لبنی باید حفظ شود.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی درباره تاثیر افزایش مجدد قیمت لبنیات در هفته‌های اخیر بر میزان مصرف بیان کرد: گرچه از الان نمی‌توان آمار دقیقی را اعلام کرد، اما برآورد‌ها حاکی از آن است که مصرف لبنیات ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: با کاهش سرانه مصرف لبنیات، بخش عمده کارخانه‌های لبنی کوچک و متوسط به تعطیلی کشانده می‌شوند و تنها چند واحد بزرگ لبنی از بین هزاران واحد به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ظفری در پایان تصریح کرد: با تعطیلی واحد‌های لبنی، شیر خام روانه کارخانه‌های شیرخشک‌می شود که به سبب مازاد تولید باید صادر شود و با این وجود مردم از مصرف لبنیات محروم می‌شوند که امیدواریم تغییراتی در سیاست دولت قرار گیرد.

فردا

مطالب مرتبط
ارسال نظر